}

Friday Night Funkin'

ninjamuffin994.42,165,478 votes

Friday Night Funkin' (fnf) is een muzikaal ritmespel gemaakt door ninjamuffin99. In dit spel moet je indruk maken op de ex-rockstervader van je geliefde met de kracht van muziek! Je moet meerdere weken van freestyle-muziekgevechten overleven om hem te winnen. Druk op de pijltjestoetsen op het ritme van de muziek om je tegenstanders te overtreffen. In de verhaalmodus moet je het gezang van je tegenstander spiegelen met de WASD- en pijltoetsen. De eerste nummers beginnen eenvoudig, maar de beats worden later veel gecompliceerder met de introductie van duetten. Je kunt ook genieten van de gratis speelmodus en genieten van alle coole beats en personages die deze game te bieden heeft. Voel je vrij om de moeilijkheidsgraad naar wens aan te passen en te beginnen met vibreren!

Hoe te spelen:

  • Druk op het ritme van de muziek op de WASD of pijltjestoetsen om je tegenstanders te verslaan. Voltooi het zelfstudieniveau en begin door het verhaal te gaan, of ga naar de gratis speelmodus en speel tegen alle verhaalpersonages uit het spel. In de verhaalmodus kun je de moeilijkheidsgraad instellen die het beste bij je vaardigheid past.
  • Volumeregeling - "+" en "-" om het volume te verhogen/verlagen, "0" om te dempen
  • Selecteer - Enter
  • Ga terug - Ontsnap

Over de maker:

Friday Night Funkin' is een open-source project met een actieve ontwikkelaarsgemeenschap die door fans gemaakte mods maakt om de game-ervaring te verrijken. Het is gemaakt door:

  • ninjamuffin99 - Programmeur
  • PhantomArcade3K en Evilsk8r - Art
  • Kawai Sprite - Muzikant

Dit is hun eerste wedstrijd op Poki! U kunt de ontwikkelaars ondersteunen hier en bekijk hun Kickstarter-campagne voor meer informatie.

Soundtrack:

De soundtrack van Friday Night Funkin is gecomponeerd door KawaiSprite (Isaac Garcia). De originele muziek met een scala aan invloeden van nu-jazz tot Vocaloid dance beats. Neem gerust een kijkje op de Bandcamp-pagina van Kawai Sprite waar je de hele soundtrack kunt beluisteren.