Monkey Mart

TinyDobbins4.61,550,996 votes

Monkey Mart is een idle/management-game waarin je een schattig aappersonage bestuurt dat de leiding heeft over een supermarkt. Plant fruit, oogst producten, ga van station naar station om de stands te vullen met verschillende etenswaren. Verkoop bananen, maïs, eieren, pinda's, koffiebonen, chocolade, tarwe enz. Uw klanten halen ze op en wachten op u bij de kassa - u hoeft alleen maar naast de kassa te gaan staan om uw geld op te halen. Terwijl je nieuwe gangpaden ontgrendelt en je markt laat groeien met nieuwe producten, kun je assistenten inhuren om toezicht te houden op het onderhoud van de gangpaden en andere werknemers. Je kunt ook apparaten kopen die geavanceerde producten kunnen bereiden met je oogst, zoals chocoladerepen, koffie, yoghurt, popcorn, pindakaas, muffins, koekjes, ijs en meer! Zorg ervoor dat je de managementvaardigheden van je personage verbetert, nieuwe werkstations ontgrendelt en je personeel nieuwe vaardigheden leert. Vergeet niet om coole hoeden te dragen en uw markt in stijl te beheren! Heb jij de vaardigheid die nodig is om van jouw boerenmarkt de beste van de stad te maken?

Hoe Monkey Mart te spelen

Ren over de markt om verse gewassen te pakken en ga naast de gangpaden staan, stapel ze op zodat de klanten ze kunnen oppikken. Je hoeft geen knoppen in te drukken - je personage doet al het werk zolang je op de juiste plek staat!

Verplaatsen - WASD of pijltjestoetsen

Wat is de nieuwste mart?

Monkey Mart is geüpdatet met de derde mart. Nu kun je chocolademuffins, koekjes en ijs maken en verkopen! 🎉

Hoe ontgrendel ik een nieuwe mart in Monkey Mart?

Let op de plekken waarop de camera scherpstelt. Je moet genoeg geld sparen om op die plek een gangpad te bouwen. Zorg ervoor dat je alle verplichte kraampjes hebt ontgrendeld om in aanmerking te komen voor het openen van je volgende filiaal.

Hoe schakelen tussen markten in Monkey Mart?

Tik op het vrachtwagenpictogram bovenaan je scherm om de filialen die je bezit te selecteren en te verplaatsen. U kunt ook de winkel uitlopen en naast uw vrachtwagen gaan staan.

Kan ik mijn personage aanpassen in Monkey Mart?

Tik op het hoedpictogram bovenaan je scherm om door de winkel te bladeren en alle coole hoeden te bekijken die je kunt dragen.

Hoe kan ik meer geld verdienen in Monkey Mart?

Het upgraden van je mart is de beste manier om meer geld te verdienen en sneller nieuwe dingen te ontgrendelen. Tik op het pictogram met een pijl bovenaan uw scherm om het menu Upgrades weer te geven. Hier kun je veel dingen verbeteren, zoals:

  • Speler: helpt je meer items tegelijk te dragen, zodat je effectiever kunt zijn bij het stapelen van producten.

  • Assistenten, Boeren, Dieren en Chef: Helpt hen productiever, sneller en energieker te zijn.

  • Apparaten: Verhoogt de hoeveelheid producten die de machines kunnen maken en maakt ze beter bestand tegen defecten.

Hoe kan ik geld van klanten innen?

Ga gewoon naast de kassa staan waar het geld zich opstapelt. Je aap zal het geld automatisch innen.

Wat doet de chef-kok in Monkey Mart?

De Chef is verantwoordelijk voor het verwerken van uw oogst en het maken van heerlijke hapjes en gebakjes.

Waarom vallen mijn medewerkers in slaap in Monkey Mart?

De apenassistenten werken hard waardoor ze snel moe worden. Je kunt hun algehele motivatie en energie vergroten in het menu Upgrades.

Wat voor apparaten zijn er in Monkey Mart?

Er zijn verschillende machines om wat afwisseling toe te voegen aan de producten die u verkoopt, zoals magnetron, yoghurtmaker, molen, pindakaasmaker, chocolademaker, tarwemolen, ijsmachine, botermachine, muffinmaker en chocoladereepmaker.

Is er een Mart 4 in Monkey Mart?

Ja, de makers van Monkey Mart werken aan een nieuwe mart. Je kunt de nieuwe markt spelen Poki zodra het uitkomt!

Wie heeft Monkey Mart gemaakt?

Monkey Mart is gemaakt door TinyDobbins. Speel hun andere spellen door Poki: Stick Defenders, Stick Merge, Merge Round Racers, Merge Gangster Cars, Merge Cyber Racers En PartyToons

Hoe kan ik Monkey Mart op pc of mobiel spelen?

Je kunt Monkey Mart in je browser of op mobiel spelen zonder iets gratis te installeren of te downloaden Poki.