Moto X3M

Madpuffers4.32,184,170 votes

Moto X3M is een online motorracespel ontwikkeld door Madpuffers in 2016. Het doel is om met je motor te racen door niveaus met enorme, bewegende obstakels waarover je moet springen of die je moet vermijden. Je kunt de lucht ingaan om je laatste tijd te verkorten en een perfecte score te behalen. Weet wanneer je moet stoppen, of crashen en opnieuw respawnen.

Moto X3M werd voor het eerst uitgebracht als een web-flashgame in 2016. Later werd het geport als een html5-game door de game-ontwikkelingsstudio Madpuffers. Moto X3M is de eerste release in de serie Moto X3M die omvat Moto X3M Winter 4, Moto X3M Pool Party 5 en de nieuwste Moto X3M Spooky Land 6. Deze reeks spellen is ook een van de meest populaire spellen in onze motor spelletjes categorie.

Hoe Moto X3M te spelen?

Dit is hoe je Moto X3M speelt:

  • Druk op de spatiebalk om te beginnen
  • Gebruik de up-toets om te versnellen
  • Gebruik de neer-toets om te breken
  • Gebruik de linker- en rechterpijl om jezelf recht te zetten
  • Doe veel backflips voor extra tijd

Hoeveel niveaus heeft Moto X3M?

Moto X3M heeft in totaal 22 verschillende niveaus om te spelen.

Wat is de nieuwste Moto X3M-game?

De nieuwste game in de Moto X3M-serie is Moto X3M Spooky Land.

Wie heeft Moto X3M ontwikkeld?

De Moto X3M-serie is ontwikkeld door Madpuffers. Andere titels van Madpuffers zijn Football Masters en Basketball Stars.

Je kunt Moto X3M gratis online spelen op Poki. Poki is de grootste online speeltuin. Elke maand spelen meer dan 30 miljoen gamers online op Poki. Wil je meer geweldige games ontdekken? Bekijk de Poki- startpagina met onze nieuwste games of start je ontdekking op onze populaire spellen pagina.