}

Retro Bowl

New Star Games4.2580,677 votes

Retro Bowl is een voetbalspel in Amerikaanse stijl gemaakt door New Star Games. Ben je klaar om je droomteam naar de overwinning te leiden? Wees de baas van je NFL-franchise, breid je selectie uit, verzorg je perstaken om je team en fans tevreden te houden. De eindeloze manieren om je team en strategie aan te passen, zorgen ervoor dat het spel nooit repetitief of saai wordt. Je kunt zelfs de naam, het shirt of de locatie van elke speler bewerken! Met behulp van het gratis bureau kunt u uw team eenvoudig naar wens verbeteren of opnieuw opbouwen. Retro Bowl heeft de perfecte mix van controle en automatisch spelen, dus je zult dit glorieuze teammanagementspel in retrostijl niet kunnen neerleggen! Kun jij het cijfer halen en je team helemaal naar de ultieme prijs brengen?

Retro Bowl kan op je pc worden gespeeld. En sinds Retro Bowl's 2021-update kan het op internet worden gespeeld met je mobiele telefoon en tablet!

Hoe te spelen:

Navigeren - Muis / Trackpad

Selecteer - LMB

Wie heeft Retro Bowl gemaakt?

Retro Bowl is gemaakt door New Star Games Ltd. Dit is hun eerste game op Poki!

Kun je Retro Bowl online en offline spelen?

Retro Bowl kan online en offline worden gespeeld!

Kan ik Retro Bowl spelen op een telefoon of tablet?

Ja, Retro Bowl kan met je mobiele apparaat op Poki worden gespeeld!

Kun jij verdedigend spelen in Retro Bowl?

In Retro Bowl speel je in de aanval en niet in de verdediging. Dit betekent niet alleen dat het opbouwen van een goede aanval belangrijker is dan het bouwen van een goede verdediging, het betekent ook dat geen enkele individuele verdedigingspositie belangrijker is dan welke andere verdedigingspositie dan ook.

Hoe beweeg je in Retro Bowl?

Klik op de blauwe cirkel onder de speler. Terwijl je rent, kun je zelfs op en neer bewegen met een veeggebaar.

Kun je van team wisselen in Retro Bowl?

Je kunt van team wisselen in Retro Bowl. Als je van team verandert in Retro Bowl, kun je redelijkerwijs verwachten dat het team waarnaar je overschakelt in net zo slecht staat als het team waarmee je je carrière bent begonnen, ongeacht de weergegeven beoordelingen van dat team.

Wat is het maximale salaris in Retro Bowl?

Het salarisplafond in Retro Bowl begint bij $ 200 miljoen!