Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.51,911,209 votes

Shell Shockers, ook wel shellshock.io genoemd, is een 3D-multiplayer op eieren gebaseerde shooter. In het spel vecht je tegen andere online vuurwapen-eieren. Shell Shockers heeft drie spelmodi en 40+ verschillende kaarten. Het is nu ook mogelijk om je ei volledig aan te passen met kleuren, hoeden, stempels en uitrusting. Ga de strijd aan met een Eggk-47, RPEGG of een Crackshot. Vergeet niet om de power-ups te gebruiken door op de kipnugget onderaan te klikken en zorg ervoor dat je die andere eieren in de strijd kraakt! In Shell Shockers kun je ook je KDR (Kill Death Ratio) zien. Hoe hoger uw KDR, hoe beter. Omdat het betekent dat je meer doden dan doden hebt. Als je competitief bent, vergelijk dan je KDR met je vrienden en zorg ervoor dat die van jou de hoogste is.

Speel Shell Shockers nu gratis online op je pc hier op Poki. Er is geen download nodig, speel het spel gewoon rechtstreeks in je browser. Op onze website kun je Shell Shockers ook in volledig scherm spelen. Geniet van je Eierenjacht hier op Poki!

Spelmodi

Teams

Er zijn 2 teams, een rood team en een blauw team. Werk samen met je team om spelers van het andere team te doden. Je kunt alleen van team wisselen als het andere team minder spelers heeft. Het team met de meeste kills wint de wedstrijd!

Gratis voor iedereen

Alle spelers vechten tegen elkaar. Je hoeft niet te aarzelen als je een ei ziet, schiet er gewoon op zonder na te denken. De speler met de meeste kills aan het eind wint de wedstrijd.

Captula de Spatel

Deze spelmodus is vergelijkbaar met de beroemde spelmodus 'capture-the-flag'. Nu zijn de vlaggen echter verwisseld met gouden spatels. Steel de spatel van de tegenstanders en leg hem terug in je eigen spatel. Deze modus is ook teamgebaseerd. De spatel zal bij overlijden vallen, pak hem op om hem terug te vinden of om de reis van je gevallen teamgenoot voort te zetten!

Wapens

Er zijn 7 verschillende primaire wapens om uit te kiezen; EggK-47 (Assault Rifle), Scrambler (Shotgun), Free Ranger (Semi-Automatic Sniper Rifle), RPEGG (Rocket Launcher), Whipper (SMG), Crackshot (Bolt Action Sniper Rifle), Tri-Hard (3-Round Burst) Aanvalsgeweer). Je hebt een pistool als je secundaire wapen. Gebruik je eieren om camo's te kopen en je wapens aan te passen.

Hoe speel je Shell Shockers?

  • Verplaats je met WASD. Blijf rondkijken met je cursor om vijanden te spotten.
  • Schiet je vijanden neer met linkermuisklik en gebruik LShift om te richten.
  • Gebruik de spatiebalk om te springen
  • Gebruik Q om een ​​granaat te gooien
  • Gebruik R om je wapen te herladen
  • Gebruik E om wapen te wisselen

Hoeveel kaarten heeft Shell Shockers?

Shell Shockers heeft momenteel meer dan 40 verschillende maps om te spelen, en er komen nog steeds nieuwe bij.

Is het mogelijk om een ​​onzichtbare shell in Shell Shockers te krijgen?

Helaas is dit slechts een bug... Of is deze gehackt?! In dat geval beschouwen we het als vals spelen, dus we gaan je niet vertellen hoe:).

Wie heeft Shell Shockers ontwikkeld?

Shell Shockers is ontwikkeld door Blue Wizard Digital. Een andere titel van Blue Wizard Digital is Sugarshock.io.

Als je van Shell Shockers houdt, kun je ook Venge.io of een van deze andere Schiet Spelletjes op Poki leuk vinden. Wil je meer geweldige games ontdekken? Bekijk de Poki homepage met onze nieuwste games of begin je ontdekkingstocht op onze Populaire spellen pagina.