Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.51,203,859 votes

Shell Shockers is een 3D-multiplayer-schietspel met meerdere spelers. In het spel vecht je tegen andere online kanon-eieren. De game heeft verschillende spelmodi: Free For All, Teams en Captula the Spatula, vergelijkbaar met Capture the Flag. Het is nu ook mogelijk om je ei volledig aan te passen met kleuren, hoeden, stempels en uitrusting. Ga de strijd aan met een Eggk-47, RPEGG of een Crackshot. Vergeet niet om de power-ups te gebruiken door op de kipnugget onderaan te klikken en zorg ervoor dat je die andere eieren kraakt in de strijd!

Hoe Shell Shockers te spelen?

Zo speel je Shell Shockers:

  • Beweeg met WASD. Blijf rondkijken met je cursor om vijanden te spotten.
  • Schiet op je vijanden met LMB en gebruik LShift om te richten.
  • Gebruik de spatiebalk om te springen
  • Gebruik Q om een granaat te gooien
  • Vergeet niet je pistool opnieuw te laden met R

Hoeveel kaarten heeft Shell Shockers?

Shell Shockers heeft momenteel in totaal 21 verschillende kaarten om te spelen, maar er komen nog nieuwe binnen.

Is het mogelijk om een onzichtbare shell te krijgen in Shell Shockers?

Helaas is dit slechts een bug ... Of is het gehackt ?! In dat geval beschouwen we het als vals spelen, dus we gaan je niet vertellen hoe :).

Wie heeft Shell Shockers ontwikkeld?

Shell Shockers is ontwikkeld door Blue Wizard Digital. Andere titels van Blue Wizard Digital zijn Bullet Town en Sugarshock.io.

Als je Shell Shockers leuk vindt, zou je dit ook leuk kunnen vinden Zombs Royale of een van deze andere .io spelletjes op Poki. Wil je meer geweldige games ontdekken? Bekijk de Poki- startpagina met onze nieuwste games of start je ontdekking op onze populaire spellen bladzijde.