}

Subway Surfers

SYBO4.412,951,434 votes

Subway Surfers is een klassiek eindeloze runner-game. Je speelt als Jake, die door de metro's surft en probeert te ontsnappen aan de knorrige inspecteur en zijn hond. Je moet treinen, trams, obstakels en meer ontwijken om zo ver mogelijk te komen in dit eindeloze hardloopspel. Verzamel munten om power-ups en speciale uitrustingen te ontgrendelen waarmee je elke keer verder komt in Subway Surfers. Bovendien kunnen munten worden gebruikt om verschillende personages en borden te ontgrendelen. Met je sleutels kun je de personages aanpassen en je hoverboards upgraden met speciale krachten. Vergeet niet om de prijzen in te vullen, want ze geven je sleutels. In 'MyTour' kun je beloningen verzamelen door dagelijkse woordjachten te voltooien. Je kunt er ook missies vinden. Subway Surfers is gemaakt door Sybo in 2012. En tot op de dag van vandaag is het een van de meest populaire spellen online!

Subway Surfers ging HTML5, dus je kunt het spel nu op je mobiele telefoon en tablet online in je browser spelen, exclusief op Poki. Daarnaast kun je nog steeds genieten van het spelen van Subway Surfers op je pc. Je kunt het spel gratis spelen zonder het te downloaden. Als je geïnteresseerd bent in games die vergelijkbaar zijn met Subway Surfers, kijk dan eens naar onze Running Games. Veel surfplezier hier op Poki!

Wat is de nieuwste wereld?

De Subway Surfers World Tour gaat verder in Atlanta! Touchdown! Ben je klaar voor Super Bowl LVII? Surf je een weg door de American Football-themastraten van Atlanta. U kunt zelfs dwars door het American Football stadion surfen! Wil je er even tussenuit van alles wat met voetbal te maken heeft? Bezoek de botanische tuinen of staar naar de prachtige skyline van de stad als je door de lucht vliegt met een pogostick of jetpack! Waarom speel je tijdens de rust niet wat Subway Surfers? Wist je dat er elk jaar meer dan 100 miljoen mensen naar de Super Bowl kijken? Veel plezier in Atlanta!

Hoe speel je Subway Surfers online?

Je speelt dit spel op Poki door je toetsenbord te gebruiken:

  • Pijl-links/rechts - Verplaats naar links/rechts
  • Pijl omhoog - Springen
  • Pijl-omlaag - Rollen
  • Ruimte - Activeer hoverboard

Kun je Subway Surfers gratis online spelen op een computer?

Ja! Je kunt het spel gratis in je browser spelen zonder het spel te hoeven downloaden. Speel Subway Surfers met je toetsenbord en muis. U hebt zelfs toegang tot de modus Volledig scherm op uw pc.

Wie heeft Subway Surfers gemaakt?

Subway Surfers is gemaakt door Sybo, gevestigd in Denemarken. Subway Surfers bereikte een record van 1,8 miljard downloads volgens Sybo Games (2021).