Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.49,704,079 votes

Subway Surfers is een klassiek eindeloos hardloperspel. Je speelt als Jake, die door de metro's surft en probeert te ontsnappen aan de knorrige inspecteur en zijn hond. Je moet treinen, trams, obstakels en meer ontwijken om zo ver mogelijk te komen in dit eindeloze hardloopspel. Verzamel munten om power-ups en speciale uitrustingen te ontgrendelen om je elke keer verder te helpen in Subway Surfers. Bovendien kunnen munten worden gebruikt om verschillende personages en borden te ontgrendelen. Met je sleutels kun je de personages aanpassen en je hoverboards upgraden met speciale krachten. Vergeet niet om de prijzen te voltooien, want ze geven je sleutels. In 'MyTour' kun je beloningen verzamelen voor het voltooien van dagelijkse Word Hunts. Je kunt er ook missies vinden. Subway Surfers is in 2012 gemaakt door Kiloo en Sybo. En tot op de dag van vandaag is het een van de meest populaire online games!

Subway Surfers is overgestapt op HTML5, dus je kunt het spel nu exclusief op Poki op je mobiele telefoon en tablet online in je browser spelen. Daarnaast kun je nog steeds genieten van het spelen van Subway Surfers op je pc. Je kunt het spel gratis spelen zonder het te downloaden. Als je geïnteresseerd bent in games die vergelijkbaar zijn met Subway Surfers, bekijk dan onze Running Games. Veel surfplezier hier op Poki!

Wat is de nieuwste wereld?

De Subway Surfers World Tour gaat verder in Tokio. Ga met ons mee en verken deze opwindende metropool die bruist van avonturen! Ren door de levendige straten van Tokio, adem de frisse kersenbloesemgeur in terwijl je langs de prachtige roze Sakura-bomen loopt terwijl de Tokyo Skytree naar je kijkt aan de horizon. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Shinjuku Gyoen National Garden, de Rainbow Bridge te passeren, de historische Sensō-ji-tempel te bewonderen of gewoon te genieten van de talloze kawaii-winkels in de stad!

Hoe speel je Subway Surfers online?

Je speelt dit spel op Poki met je toetsenbord:

  • Pijl naar links/rechts - Naar links/rechts bewegen
  • Pijl omhoog - Spring
  • Pijl omlaag - Rollen
  • Spatie - Activeer hoverboard

Kun je Subway Surfers gratis online spelen op een computer?

Ja! Je kunt het spel gratis in je browser spelen zonder dat je het spel hoeft te downloaden. Speel Subway Surfers met je toetsenbord en muis. U hebt zelfs toegang tot de volledige schermmodus op uw pc.

Wie heeft Subway Surfers gemaakt?

Subway Surfers is gemaakt door Kiloo en Sybo, gevestigd in Denemarken. Subway Surfers bereikte een record van 1,8 miljard downloads volgens Sybo Games (2021).