Uno Online

Codethislab4.31,506,296 votes

Uno online is een populair 4-weg kaartspel gemaakt. Speel de kaarten in je hand die overeenkomen met de stapel op kleur of nummer. Gebruik speciale kaarten om je tegenstanders te blokkeren en wis je hand om te winnen! Vergeet niet "UNO" te zeggen wanneer u uw laatste kaart bij de hand hebt.

Wat zijn de officiële Uno-regels?

 1. Overspringen:
  De volgende speler wordt "overgeslagen".
 2. Omgekeerde:
  Keert de speelrichting om.
 3. Draw 2:
  De volgende speler moet 2 kaarten trekken en een beurt verliezen.
 4. Draw 4:
  Verandert de huidige kleur plus de volgende speler moet 4 kaarten trekken en een beurt verliezen.
 5. Wild Card:
  Speel deze kaart om de te matchen kleur te veranderen.
 6. Uitdaging Draw 4:
  Als je denkt dat de speler die Draw 4 op jou heeft een kaart met dezelfde kleur heeft, kun je deze speler uitdagen. Als je gelijk hebt, moet deze speler 4 kaarten trekken in plaats van jou. Anders trekt u 4 kaarten PLUS 2 extra kaarten!
 7. Uitdaging UNO:
  Daag je tegenstander uit voor het niet roepen van UNO. Als ze worden gevangen, moet je tegenstander twee kaarten trekken!
 8. stack:
  +2 en +4 kaarten kunnen worden gestapeld. +2 kan alleen op +2 worden gestapeld. Kan alleen een +2 spelen op een +2 als je een +2 en +4 vasthoudt. Een speler die niet aan de stapel kan toevoegen, moet het totaal trekken.
 9. 7-0:
  Wanneer iemand een 7 speelt, moet die speler van hand wisselen met een andere speler. Wanneer iemand een 0 speelt, draait iedereen de handen in de richting van het spel.
 10. Forceer spelen:
  Als u een speelbare kaart trekt, wordt deze automatisch gespeeld.

Uno is een van onze meest populaire bordspelletjes op Poki.